Tupoksen kyläyhdistyksen tiedotteet
Tupoksen Kyläyhdistys ry kannattaa Tupoksen Yhtenäiskoulun Vanhempaintoimikunnan kuntalaisaloitetta Yhtenäiskoulun tila-, sisäilma- ja työjätjestysongelmiin liittyen.
Kyläyhdistyksen johtokunta on nykytilanteesta syvästi huolissaan ja vaatii Limingan kuntaa reagoimaan asiaan välittömästi ja riittävillä resursseilla ongelmien ratkaisemiseksi.

Tupoksen Kyläyhdistys ry:n puolesta.

Väinö Pahnila, Puheenjohtaja,
Tupoksen Kyläyhdistys ry.
17.10.2018


Tupoksen kyläyhdistyksen jäsenyys


Kaikilla halukkailla on nyt mahdollisuus liittyä Tupoksen kyläyhdistyksen jäseneksi. Toivomus olisi että mahdollisimman moni perhe/talous lähtisi mukaan pienellä 5€ / vuosi jäsenmaksulla tukemaan ja kehittämään Tuposta.
Jäsenmaksun voi maksaa Tupoksen kylätoimikunnan tilille Limingan osuuspankkiin

Saaja: Tupoksen kylätoimikunta
Tili N:o: FI49 5233 0820 0651 16
BIC koodi: OKOYFIHH
Viitteeksi 13.


Tiliotteesta poimitaan maksajan nimi. Jäsenrekisterinhoitaja ylläpitää jäsenrekisteriä.
Kylämme yritykset saavat myös liittyä kannatusjäseneksi. Yrityksillä on mahdollista saada näille sivuille myös omat yhteystietonsa ja mainoslogonsa.


Tupoksen kyläyhdistyksen lahjoittamat stipendit 2012

Tupoksen Kyläyhdistyksen myöntämät stipendit 2012 (2 * 25€) lahjoitettiin tänä lukuvuonna Matias Oikariselle (6c) ja Viljami Paavolalle (9a). Kriteerinä stipendeihin oli ”aktiivinen omalla kylällä” ja tämä kuvaus sopii sekä Matiakselle että Viljamille loistavasti! Stipendit jaettiin koulun yhteisessä juhlatilaisuudessa lauantaina 2.6.2012.


Tupoksen kyläyhdistys
Kirjoitus Tupoksen kyläyhdistyksestä Rantalakeudessa 18.1.2012